Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/bekesiclld/public_html/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 72
HACS – Kötetlen megbeszélés | Békés Városi CLLD

2019. január 17-én tartotta az év első kötetlen formájú megbeszélést a Híd a madzagosok között helyi akciócsoport.
A megbeszélés során Kálmán Tibor elnök és Budás- Budai Tünde projektmenedzser tájékoztatta a jelenlévőket az elmúlt hetek eredményeiről, illetve a soron következő fő feladatokról.
Mint elmondták a munkaszervezet elkészítette a Kulturális és közösségi terek infrastruktúra fejlesztése című, TOP-7.1.1-16-H-123–4 kódszámú projekt felhívás tervezetét és megküldte az Irányító Hatóságnak szabályossági vizsgálatra. Ezzel a pályázati lehetőséggel 73 millió forintos forrás áll majd rendelkezésre a közösségi terek felújítására.
Ezzel egy időben az 5 darab ESZA felhívás tervezetének előkészítését is megkezdte a munkaszervezet. A késznek ítélt anyagot hamarosan a FEMCS elé terjesztik. Ezen pályázatokra összesen 133 millió forint keret áll rendelkezésre. A kedvezményezetteknek lehetőségük lesz forrásbevonásra különféle városi programok, események megvalósításához.

Font Resize
Contrast