FÓRUM A KULTURÁLIS ÉS KÖZÖSSÉGI TEREK INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE CÍMŰ, TOP – 7.1.1-17-H -123-4 KÓDSZÁMÚ FELHÍVÁSRÓL

2019.04.10.

Békési Polgármesteri Hivatal

 

Számottevő érdeklődő részvételével tartottuk meg tájékoztató fórumunkat a KULTURÁLIS ÉS KÖZÖZZÉSI TEREK INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE CÍMŰ, TOP – 7.1.1-17-H -123-4 KÓDSZÁMÚ helyi felhívással kapcsolatosan április 10-én, a polgármesteri hivatalban.

A tájékoztatót Kálmán Tibor alpolgármester, a HACS elnöke nyitotta meg majd átadta a szót Koszecz Sándor munkaszervezet vezetőnek. A leendő pályázók kérdéseket tehettek fel az előadó számára a felhívás kapcsán. Ezenfelül Koszecz Sándor munkaszervezet vezető felhívta a figyelmet azokra a lényeges pontokra amelyek, a formai és tartalmi értékelés során, akár kizárást, elutasítást is eredményezhetnek.

Annak érdekében, hogy teljeskörű felkészülési lehetőséget biztosítson a helyi közösségeknek, a munkaszervezet két alkalomból álló képzést is szervez. Az első képzést március 11-én tartották meg, a következő alkalom várhatóan április 1-jén lesz.

Az időpont még egyeztetés alatt áll. Erről emailben fogjak értesíteni a HACS tagokat illetőleg a bekesiclld.hu oldalon szintén megosztásra kerül az aktuális meghívó.

Békés, 2019. április 11.

Koszecz Sándor
munkaszervezet vezető