A Munkaszervezet

A Munkaszervezet a HACS ügyviteli szervezete, a konzorcium tevékenységét segítő iroda.
A Munkaszervezet a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia megvalósításához szükséges koordinációs, kommunikációs és adminisztrációs feladatokat (igazgatási, pénzügyi, közösségszervezési, animációs, kommunikációs, továbbá menedzsment és program-monitoring) látta el. A kedvezményezettek számára ügyfélszolgálati (telefonos, személyes és online) időt biztosított. A Híd a Madzagosok Között Helyi Közösség munkaszervezete a HACS
2022. április 19-ei döntése alapján: Békés Város Önkormányzata alatt létrehozott önálló szervezeti egység. A Munkaszervezetnek három munkatársa volt: munkaszervezet vezető, pénzügyi munkatársa és projektmenedzser.

Kedvezményezetti csere

Békés Város Önkormányzata 299/2021 (X.28.) sz. határozatával a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központot jogutód nélkül megszüntette és megalapította a Békés Városi Kulturális Központot. A változás a TOP-7.1.1-16-2017-00123 sz. projekt konzorciumvezető intézményét érinti.
A HACS 1/2022 (IV.19.) sz. határozatával a TOP-7.1.1-16-2017-00123 sz projekt Híd a Madzagosok Között c. projekt új konzorcium vezetőjének Békés Város Önkormányzata konzorciumi tagot jelölte ki.